Fera Architectuur en Interieur - Home
Architecture, passionately managed

In elk project wil Fera een huis neerzetten waarin alles op zijn plaats valt.

Met een uitgesproken holistische visie op architectuur richtte Lente Dewilde Fera architectuur en interieur op. Van ontwerp tot uitvoering, Fera brengt alles samen. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk: ‘wat was’ en ‘wat zal zijn’, de expressie van jouw eigenheid en die van het huis en de buurt, licht en donker, binnen en buiten... Naar het totaalplaatje blijven kijken tot het allemaal ook echt klopt. Vanuit deze waarden geeft Fera vorm aan jouw plek, je thuis.

Eerlijke, respectvolle communicatie zorgt voor een essentiële vertrouwensbasis.

Elk bouwproject is spannend. Aan bouwheren wordt er in feite een groot vertrouwen gevraagd in de expertise van de architect en de betrokken vakmensen. Fera wil dat vertrouwen elke dag waard zijn.

Hoe? Door altijd heel eerlijk en respectvol te communiceren. Voortdurend helder zijn over het proces, timing en budgetten. Ook de moeilijke, soms onduidelijke zaken op tafel durven leggen en constructief aanpakken. Vooruitdenken en niets laat liggen. Altijd samen erop vooruitgaan.

Over Fera

Een engagement waarop je kan bouwen. Relax!

Fera gaat ver in het engagement naar de klant. Een gedegen, eerlijke en open communicatie begint al bij het allereerste contact.

Elke woonvraag heeft een grote impact op het leven van de klant, de omgeving en de toekomst. Wat je zegt, wat je wil maar niet zegt en wat je denkt, resulteert bij Fera in een doordacht, creatief en uniek voorstel. Een voorstel dat steevast rekening houdt met een complete kostenraming en de juiste keuze van uitvoerders. Bij elke keuze en beslissing wordt stilgestaan bij de meerwaarde. Wat draagt het meest bij tot het wooncomfort, tot de optimale benutting en tot de juiste balans van het geheel? Maar ook, een voorstel met meer-waarde voor je woning of pand.

Alles start met een goed gesprek.

Voel je wel iets voor dit verhaal? Kom langs bij Fera en drink met Lente een kop koffie. Ze stelt je meteen op je gemak, luistert naar wat je te zeggen hebt en wilt je graag inspireren om jouw wonen en leven vorm te geven.

Bel Fera op +32 3 336 69 52 of mail info@fera-architectuur.be.