Fera Retail
Over Fera Retail

Fera architectuur en interieur is de architect voor uw retailproject. Met reeds 8 jaar retail ervaring voor verschillende partners zijn we een rots in de branding als het gaat om het project management van uw project. Maar meer dan dat zijn we ook een partner die uw concept zorgvuldig bewaakt bij het ontwerp en de uitvoering ervan.

De deadlines zijn zeer scherp, de budgetten nog scherper en u geraakt niet wijs uit het kluwen van wetgeving dat op uw project van toepassing is? Als centrale spilfiguur tussen klant, ontwerpcel en aannemer beantwoorden wij aan de noden van u en uw project.

We waken over de “buildability” van uw project, binnen de vooropgestelde scope, en binnen het budget en de timing. En bovendien mag u verwachten dat we in staat zijn om tijdens elke fase van het bouwproject advies uit te brengen met oog voor detail. Daarbovenop houden we zorgvuldig het wettelijke luik in het achterhoofd. Verder gaan we prat op onze open en transparante manier van communiceren om snel ons gemeenschappelijke doel te bereiken.

Kortom wij zetten onze doorgedreven expertise en ervaring in de retailsector in om toe te zien op de communicatie, coördinatie en kwaliteit van het project. 

Neem contact op met ons om te bekijken wat wij kunnen betekenen voor uw project!

"Door het snelle consumentenklimaat moeten we in onze winkels snel kunnen inspelen op een goede customer experience. Fera architectuur en interieur doet exact dat voor ons. Deadlines en budget worden scherp bewaakt. Verder wordt er niets aan het toeval overgelaten. En dat maakt hen een goede partner." - BDS, global head of construction Hunkemöller