De werkwijze van Fera
Alles start met een goed gesprek

We zijn geïnteresseerd in jouw verhaal. 

Aan de grond van elk ontwerp liggen jouw vraagstukken. Geboeid zullen we luisteren naar wat er voor jou heeft voor gezorgd dat je op zoek bent naar een nieuwe woning of misschien zelfs al hebt gekocht. Of waarom je je huidige woning wil verbouwen? Waar ben je dagelijks mee bezig en hoe uit zich dat momenteel in je wonen? Waar loop je momenteel tegenaan en hoe zou je dat opgelost willen zien? Wat moet er anders? 

Waar droom je van? 

Eens dit duidelijk genoeg is, wordt pas/vervolgens de woning nader bekeken.

Bij een renovatie gaan we eerst bekijken wat er al is.

Waar liggen de problemen, wat zijn de kwaliteiten van de woning, wat maakt de woning zo eigen? Waar ligt de kracht van de woning? Waarom heb je gekozen voor deze woning? Wat spreekt er je zo aan? Wat heeft er je zo aangetrokken?

Noden en behoeften

Op welke manier kunnen we de noden en de behoeften van de klant zo goed als mogelijk inpassen in wat er al is en wat moeten we dan als laatste nog optimaliseren aan de woning om deze zo ideaal mogelijk passend te maken?

Kleine, maar doordachte ingrepen

Het komt voor dat de woning alles al heeft. Alleen vraagt ze een andere en betere organisatie om perfect aansluiting te vinden met de manier van leven van de bewoners. Een kleine, maar doordachte ingreep kan een wereld van verschil maken!

Een echte thuis

We gaan de woning eigen maken aan de bewoners zodat het voor hen hun echte thuis wordt. Daar waar ze zichzelf in kunnen terugvinden. Dat ze een weerspiegeling wordt van hun persoonlijkheid.